Lauretum
Zomerweg 20
B 8490 Jabbeke
T +32(0)50 81 17 43
F +32(0)50 81 40 03
E info@lauretum.be
laurica

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/sites/web/lauricabe/www/site/templates/standaardpagina.php on line 31

Laurica-plants is een familiebedrijf, het werd in de jaren ’70 opgericht door tuinbouwers André Devisch en zijn echtgenote Annie Seys. Aanvankelijk kweekten ze sla en tomaten, later schakelden ze over op andere teelten zoals perkplanten en dopheide ( erica gracilis ). Om zich uiteindelijk toe te leggen op de teelt van laurier, laurus nobilis. Bij een van de zeldzame overgebleven lauriertelers leerde André de knepen van het vak kennen en raakte hij steeds meer gepassioneerd door de laurierteelt. Wat ontstond uit een passie groeide uit tot een gespecialiseerde laurierkwekerij en internationaal marktleider in kwaliteitslaurier.

Vandaag zijn ook de kinderen samen met hun partner actief in het bedrijf. Elie en Marian, Sybiel en Tom werken mee aan de verdere uitbouw van Laurica-plants. Hierdoor is en blijft Laurica-plants een solide familieonderneming.

lauricalauricalauricalaurica